2015 m. kovo 29 d., sekmadienis

Įdaryta ciabatta

Skanus ir greitai paruošiamas užkandis :) Tiesiog kas mėgsta išvardintus ingridientus - bus skanu :)



Reikės čiabata duonos (naudojau tamsią)
fermentinio sūrio gabaliuko
8 vnt. saulėje džiovintų pomidorų aliejuje.

Duona įpjauname riekėmis skersai ir išilgai, kad gautųsi rombai. Pomidorus susmulkiname, sūrį sutarkuojame, truputį įpilame aliejaus nuo pomidorų ir išmaišome. Gauta mase įdarome visas duonoje esančias "kišenėles.
Pašauname į įkaitintą orkaitę (180 laipsnių) maždaug 15 min :)

O tada tiesiog laužiame po gabaliuką ir valgome arba galima supjaustyti storomis riekėmis. Skanu kol dar šilta, bet ir atvėsusi duonytė gardi :) 
Prie vyno taurės ar kavos puodelio - mmmm... ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą