2016 m. rugsėjo 14 d., trečiadienis

Lydeka su pomidorų ir mocarelos užkepėle


       Žuvį mūsų šeima valgo gana retai, nors aš nuoširdžiai mėgstu, na o vyrija iš džiaugsmo nešokinėja :) Taigi tenka sugalvoti, kaip tą žuvelę įdomiau pateikti. Šis receptas labai paprastas, o skani ir lengva vakarienė garantuota :)



Reikės:

Lydekos file (ar kitos mėgstamos žuvies)
2 pomidorų
gniužulėlio mocarelos sūrio
drukos, pipirų, žuvies prieskonių
citrinos


Pirmiausia žuvį pabarstome visais prieskoniais, apšlakstome citrinos sultimis. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, dedame žuvies file. Pomidorus ir mocarelą supjaustome "riekelėmis" ir pakaitomis dedame ant žuvies. Kepame 180 laipsnių orkaitėje ~25 min :)

Šį kartą lydekaitę patiekiau su bulvių skiltelėmis, tai pirmiausia bulves apkepiau 20 min, tada šalia priglaudžiau žuvį.

Salotos "belekas pasitaikęs po ranka" - aisbergo salotos, agurkas, kaparėliai, saulėgrąžų daigai ir spanguolės, užpilas simple - aliejus ir citrinos sultys.


Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą