2018 m. kovo 2 d., penktadienis

21 dienos iššūkis - 8 diena


       Praėjo savaitė laiko! Valio! :))) Tiesa sakant - labai savimi didžiuojuosi :) Tikrai nemaniau, kad man pavyks :) Nežinau, ar čia mitybos planas stebuklingas ar visgi aš turiu valios ir mtoyvacijos ;) O gal viskas viename :)
Savijauta puiki - visa savaitę jaučiuosi tokia lengva ir energinga, jokio apsunkimo jausmo ar skaudančio skrandžio, veido odos būklė labai pagerėjo - dingo šerpetojimas ir galiausiai svarstyklės mane labai maloniai nustebino - minus 1,8 kg :) 

Judam toliau!

8 dienos meniu:


Pusryčiai: chia sėklos brinkintos piene, trintos braškės, bananas, riešutų sviestas

Pietūs 1: stirniena, rudieji ryžiai, salotos iš špinatų, romaninės salotos, saliero ir agurko, alyvuogės

Pietūs 2: salotos: romaninė salota, pomidoras, agurkas, špinatai, obuolys, kepta vištiena, pagardinta citrina, aliejumi ir grūdėtomis garstyčiomis

Pietūs 3:  stirniena, saldžioji bulvė, avokadas, alyvuogės

Vakarienė: somidorų ir fetos salotos, apšlakstytos aliejumi ir balzamiko actu, pagardintos krapais ir pipirais


Vėl sąžiningai valgau 5 kartus per dieną ir stengiuosi valgyti kas 3 valandas. Jei pirmom dienom lyg ir laukdavau, kada gi čia sekanti maisto porcija bus, tai dabar atrodo, kad ką tik valgiau ir vėl laikas :) Bet užtat niekada nesijaučiu alkana ir nekyla noras bereikalo užkandžiauti :)
Gaminimo padaugėjo, bet taip ar taip kartais atrodo, kad iš virtuvės neišlendu, tai šį kartą bent dėl savo gerovės ten "tupiu" :)

P.s. pomidorų ir fetos salotos buvo mano "fetišas" paskutiniais nėštumo mėnesiais laukiantis antrojo kinderiuko :) Seniai buvau valgiusi, tai tokia nostalgija sukilo :)))


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą