2016 m. lapkričio 8 d., antradienis

Biscotti su džiovintais vaisiais

    
        Kaip užkabino mane šitų džiūvesėlių kepimas! Taigi antras receptukas ir jau kitoks skonis - šie gavosi traškesni ir saldesni :) Labai skanu prie nesaldintos kavos ar arbatos :) Iš tokio kiekio gaunasi apie 35 vnt džiūvesėlių :)





Taigi produktai:

2 kiaušiniai
160 g cukraus
250 g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
200 g džiovintų vaisių mišinio


O gamyba so easy! Kiaušinius išplaku su cukumi, miltus sumaišau su kepimo milteliais, juos beriu į kiaušinių plakinį ir užmaišau tirštą tešlą. Suberiu džiovintus vaisius ir dar kartą gerai permaišau, perminkau. 
Stalą pabarstau miltais ir su miltuotomis rankomis suformuoju 2 kepaliukus.

Juos kepu 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min, tada truputį atvėsinu - apie pusvalandį, supjaustau 1 cm riekelėmis. Orkaitės temperatūrą sumažinu iki 150 laipsnių ir džiovinu sausainius po 10 min iš kiekvienos pusės :) Viskas labai paprasta, o skanu jau nepaprastai :D


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą