2018 m. vasario 26 d., pirmadienis

21 dienos iššūkis - 3 diena


       Trečia diena - entuziazmas dar a nei kiek neišblėsęs! Kuo labai džiaugiuosi :) 
Savaitgaliais valgyti sveikai ir neužkandžiauti man būna sunkiausia - vakarais taip ir norisi pakramsnoti ko nors saldaus žiūrint filmą, o jei užsuka draugai - tai čipsams, sūriui ar vytintoms dešrytėms aš negaliu atsispirti :) O šį kartą pavyko! 

Šeštadieniu meniu :)




Pusryčiai: Chia sėklos brinkintos piene, bananas ir riešutų sviestas

Pietūs 1: vištiena, grikiai ir salotos: pomidoras, avokadas, iceberg salota

Pietūs 2: salotos iš icebergo, morkų ir kepto upėtakio

Pietūs 3: kepta lydeka, grikiai, pomidoras ir apvirti brokoliai

Vakarienė: Varškė, trinti juodi serbentai, riešutų sviestas


Šią dieną man buvo daug naujienų ir pirmą kartą valgytų produktų :) Pirmiausia, tai brinkintos chia sėklos - esu apie jas skaičiusi ir mačiusi receptų kituose blogose, bet pačiai neteko išbandyti. Ir pasirodo visai skanu! Taip pat pirmą kartą ragauju riešutų sviestą :D O geriausia, kad jį pasigaminau pati! Nes kaip tyčia močiutė anūkams lauktuvių atvežė didžiausią maišą žemės riešutų :)

Na ir labiausiai nerimavau, kaip man seksis valgyti vakarienę - nes sausa varškė manęs visai nežavėjo, tačiau kaip nustebau, kad ją pagardinus visai skanu valgyti - aišku nepavadinsi to patiekalu, o greičiau lengvas užkandis, bet sučepsėjau su malonumu :)
p.s. ir kaip gerai turėti šaldiklyje prisišaldžius įvairių uogų :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą