2016 m. rugsėjo 9 d., penktadienis

Jogurto, vaisių, uogų, sėklų užkandis


            Prisiekiu visais šventaisiais, tai skaniausi pusryčiai pasaulyje! Apie tai, kaip tai maistinga, sveika, sotu net nekalbu, o jau koks grožis akims :)

Nors uogų sezonas jau į pabaigą, bet dar tikrai galima rasti miške ar pas kokią turgaus bobulytę aviečių, gervuogių, bruknių ar spanguolių :)



Taigi pusryčiams reikės:

Mėgstamiausio jogurto (man labai skanu agrastų skonio)
banano, nektarino ar persiko (tinka bet kokie mėgstami vaisiai)
uogų (vėl gi pačios mėgstamiausios, prieinamiausios, tinka ir šaldytos)
saulėgrąžų ir moliūgo sėklų




Ruošiam greitai viens du trys! 
Sėklas paskrudiname sausoje keptuvėje (paskrudinu iš karto daugiau - užtenka kone savaitei tokiems pusryčiams). Į dubenėlį pilu jogurto, pripjautau banano, nektarino (jei yra kantrubės galima ir gražiai išdėlioti), beriu uogų ir sėklų - negailim, juk sveika! ir pasimėgaudama valgau :)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą