2013 m. vasario 4 d., pirmadienis

Mini picų užkandėlė

Šį receptuką atradau, kai labai intensyviai ieškojau, ką čia pagaminus ir nusinešus į mamyčių ir vaikučių susitikimą :) (turim tradiciją su Vilniaus mamytėmis ir jų vaikučiais - gegužinukais kas mėnesį susitikti ir smagiai praleisti laiką).

Tad pirmiausia ačiū Sonatinai už puikų receptuką.

Kadangi vyras varvino seilę, kol ruošiau piciukes - iškepiau dvigubą porciją, kad ir jis galėtų paragauti :)

Produktai:
1 pakelis bemielės tešlos (2 dideli lakštai)
300 g virto kalakutienos kumpelio
300 g sūrio
Santa Marija "Viduržiemio jūros prieskonių mišinio"
4 šaukštai majonezo
4 šaukštai kečupo

Pirmiausia atšildome tešlos lakštus ir juos iškočiojame.
Majonezą sumaišome su kečupu ir gausiai ištepame lakštus, pabarstome prieskoniais.


Sutarkuojame kumpelį ir sūrį, dedame ant tešlos ir susukame standų ritinį.


Gautą "dešrą" supjaustome apie 1,5 cm riekelėmis.


Dedame į kepimo skardą (būtinai įklojame kepimo popierių), dar šiek tiek pabarstome prieskoniais.


Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min, kol piciukai išsipūčia ir gražiai paruduoja :)




Puikus užkandis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą